Tjenester - Byggebistand AS
22
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

prosjektering

Prosjektering

Våre tegnere tilbyr digitale tegninger av alle typer bygg men hovedsakelig boliger, hytter, garasjer og næringsbygg. Vi gjør også mye opptegning (digitalisering) av eksisterende bygg som bare har papirtegninger.

Byggesøknader

Vi tilbyr tjenestener som  søknad om byggetillatelse til kommunen, arbeidstilsynet, mattilsynet etc

shutterstock_591437126_2

Takst

Vi utfører diverse verdivurdering, verdi- og lånetakst, boligsalgsrapport, næringstakst og tilstandsrapporter

prosjektering

Prosjekt- & Byggeledelse

Vi leverer prosjektledertjenester der vi bistår deg i byggeprosjektet fra skissestadiet til sluttprodukt med ferdig bygg.Byggebistand har lang og allsidig erfaring på byggeledelse og byggekontroll….

shutterstock_302546915

Uavhengig kontroll

Byggebistand AS tilbyr bistand innen uavhengig kontroll. Uavhengig kontroll innebærer kontroll av utført kvalitetssikring og kontroll av resultater fra prosjektering og utførelse….

Brannteknikk

Byggebistand AS har bred erfaring innenfor brannteknisk prosjektering, utarbeidelse av brannverndokumentasjon for bygningseiere. For arkitekter, entreprenører og bygningseiere. Går du med byggeplaner, eller planlegger nybygg, ombygging, tilbygg eller…

Termografi og Tetthetskontroll

Byggebistand utfører Termografering som et verktøy i undersøkelse av bygninger for å avdekke unødvendig varmetap. I tilegg utfører vi tetthetsprøver av bygninger, eneboliger, rekkehus, leiligheter, næringsbygg, isolater…

Tilstand og boligsalgsrapport

Ved eierskifte, enten ved salg eller ved kjøp, anbefales det en grundig faglig gjennomgang av boligen. Boligsalgsrapporten er i prinsippet en Tilstandsrapport hvor det er lagt spesielt vekt på å fremstille….

Verdi & lånetakst

Verdi og lånetakst er basert på visuell befaring uten inngrep i byggverket, eventuelt supplert med enkle målinger. I en verdi og lånetakst synliggjør vi dine verdier, både teknisk verdi og salgsverdi….

shutterstock_626063549-2

Utskrifter & plotting

Ved vårt kontor i Tanabru har vi kvalitetsutstyr for utskrifter og profesjonell bretting av plotteutskrifter.

Vi kan bistå kunder med:
Utskrift: A3 og A4, farge eller sort/hvit
Plotting: A0, A1 og A2
Scanning: A0,A1,A2,A3 og A4 til pdf format

KONTAKT OSS

Halat go sámegiela? Min inšenevra hállat sámegiella